Eerste keer inloggen

Voor de eerste keer inloggen op de KringloopWijzer, hoe werkt dat?

  1. Log in op de KringloopWijzer via de blauwe button rechtsboven in uw beeldscherm. Het inloggen op de KringloopWijzer verloopt via eHerkenning. Heeft u nog geen eHerkenning minimaal Niveau 2+? Kijk voor meer informatie op www.eherkenning.nl. Geef na de aanvraag bij uw leverancier aan dat de eHerkenning ook moet gelden voor de KringloopWijzer.
  2. Vul uw persoonlijke- en bedrijfsgegevens in.
  3. Geef vervolgens aan of u een volmacht wilt geven aan een adviseur om voor u de gehele KringloopWijzer te beheren. U kunt uw adviseur ook machtigen om delen van uw KringloopWijzer te beheren, in te zien of de uitkomsten elektronisch op te vragen.
  4. Machtig leveranciers voor het maken van datakoppelingen. Zo worden delen van de KringloopWijzer automatisch ingevuld en periodiek bijgewerkt. Machtigingen zijn ook later te regelen via het machtigingenmenu.
  5. Het ophalen van de gegevens via data-koppelingen duurt ruim een week. Daarna kunt u weer inloggen voor het aanvullen van extra gegevens

Aanmelden zonder eHerkenning

Heeft u geen beschikking over een eHerkenningsmiddel of internettoegang? Neem dan contact op met Support KringloopWijzer via het contactformulier.

Aan de slag met de KringloopWijzer

Machtigingen

Voor het invullen van de KringloopWijzer wordt u aangeraden een aantal machtigingen voor het inlezen van gegevens en indien gewenst, voor uw adviseur(s) af te geven. Met name de machtigingen voor het inlezen van gegevens besparen u het nodige handwerk en het komt de kwaliteit van uw KringloopWijzer ten goede, zodat u de KringloopWijzer als een goed managementinstrument kunt gebruiken.

Lees meer over automatische invoer gegevens in de CDKLW Lees meer over toegang en beheer gegevens door adviesorganisaties

Handleiding

In de onderstaande handleiding staat stap voor stap het invullen van de KringloopWijzer beschreven. Gebruik deze handleiding voor het volledig en correct invullen.

Handleiding