Contact

Heeft u een vraag over de KringloopWijzer? Wellicht staat uw vraag en het antwoord tussen de veelgestelde vragen of bekijkt u hier de handleiding.

Inhoudelijke vragen

Met vragen over hoe uw KringloopWijzer in te vullen, verzamelen van gegevens, rapportage, uitkomsten en dergelijke kunt u terecht bij uw eigen bedrijfs- of voeradviseur. Met vragen over de verwerking van de KringloopWijzer, de verplichting en het duurzaamheidsprogramma van uw zuivelonderneming kunt u terecht bij uw zuivelonderneming.

Voor uw technische vragen is er de Helpdesk KringloopWijzer

Met technische vragen over de inlogprocedure, machtigingen, datakoppelingen en het inlezen van gegevens kunt u terecht bij de Helpdesk van de KringloopWijzer. 

De helpdesk is jaarlijks telefonisch bereikbaar vanaf 15 november t/m 14 juni op kantoordagen tussen 08.30 tot 17.00 uur op 073-5233245. 

Ook kunt u uw supportvraag stellen via het onderstaande contactformulier. Vult u alstublieft het formulier volledig in en de Helpdesk zal uw vraag in behandeling nemen.

U kunt maximaal twee vragen per formulier stellen, mits dit vragen binnen dezelfde categorie zijn. Indien u meer dan twee vragen heeft, of vragen uit verschillende categorieën, verzoeken wij u om het formulier meermaals in te vullen. Dit is van belang om u een juiste afhandeling van uw vragen te garanderen.

Voor het doorgeven van uw bedrijfswijziging of bedrijfsbeëindiging heeft de helpdesk een ander formulier. Dit vindt u onder het Contactformulier Helpdesk. 

Contactformulier Helpdesk:

Upload hier uw afbeelding(en) of document(en) ter verduidelijking van uw vraag/ probleem, bijvoorbeeld een screenshot of excelbestand.

Weet u niet hoe u een screenshot kunt maken? Klik dan hier voor uitleg

Vink het vakje aan als u nog een vraag in dezelfde categorie heeft.

Extra vraag

Contactformulier voor bedrijfswijziging of bedrijfsbeëindiging

U kunt uw bedrijfswijziging of bedrijfsbeëindiging via dit formulier doorgeven.