Actuele meldingen

Status Melding Oplossing
Nieuw Onderhoud maandag 17 juni

Op maandag 17 juni tijdens kantooruren vindt onderhoud plaats aan de KringloopWijzer. Vanwege dit technische onderhoud kunt u tussen 8.00 uur en 16:30 uur af en toe enige vertraagde werking ervaren bij het werken met de KringloopWijzer. M.vr.gr. Support Team KringloopWijzer

N.V.T.

Nieuw Telefonische bereikbaarheid van Support

Van 15 November 2023 tot en met 14 Juni 2024 is de Helpdesk, op werkdagen van 08:30u tot 17:00u, telefonisch te bereiken via 073 523 32 45. Van 15 Juni 2024 tot en met 14 November 2024 is de Helpdesk niet telefonisch bereikbaar, maar kun u uw vraag stellen via het Contactformulier Helpdesk bij onderdeel contact.

n.v.t.

In behandeling Machtigingenschermen werken niet in Firefox

Op dit moment is het niet mogelijk om in de internetbrowser Firefox te werken met de machtigingschermen. Het scherm kies een veehouder is wel te bereiken voor adviesorganisaties.

Via Chrome en Edge zijn de machtigingenschermen wel te bereiken. JoinData en Kringloopwijzer zijn bezig het probleem in Firefox zo spoedig mogelijk te verhelpen.

In behandeling Onderhoud JoinData maandag 17:00-19:00u

Elke maandag zal er onderhoud plaatsvinden aan het JoinData platform. Hierdoor kunt u mogelijk hinder ondervinden bij het inloggen in uw KringloopWijzer, of bij het raadplegen van uw machtigingschermen. Onze excuses voor dit ongemak. Team Support KLW

n.v.t.

In behandeling Aan de slag

Onder 'Aan de slag' staan handleidingen en instructies voor het invullen van Kringloopwijzer en het aanmaken van machtigingen.

Dit kan u helpen bij het beantwoorden van uw vragen.