Actuele meldingen

Status Melding Oplossing
Nieuw BEX rapport en onderdeel Bodem

Op 15 september is er een volgende versie van de KringloopWijzer in productie gegaan. Voor u als gebruiker is het nu mogelijk om de BEX rapportage te draaien en u ziet een nieuwe layout van het scherm “Bodem en gewas”. De andere schermen binnen het onderdeel Bodem volgen begin oktober.

Tot die tijd kunt u om technische redenen de fosfaatklassen en de grondsoort van uw totaal areaal niet handmatig invoeren, daarna weer wel. De mogelijkheid om de fosfaatklassen en grondsoort gegevens in te vullen via koppeltool en het scherm “Percelen” is wel toegankelijk. Koppeltool kunt u aanvinken op het scherm ”Algemeen” daarna vult u de gegevens in op perceel niveau. Onze excuses voor het evt. ongemak.

Nieuw Nieuwe machtiging systeem

Vanaf 2017 zijn de machtigingen onder gebracht bij JoinData. Medio april is het systeem voor het beheer van de machtigingen vervangen door een nieuw systeem, waarmee de machtigingen in mijnkringloopwijzer en ook in mijnjoindata zitten. Wellicht heeft u als gebruiker van de CDKLW afgelopen tijd ervaren dat er enkele machtigingen ontbraken die in het verleden waren afgegeven. Hieraan is afgelopen tijd hard gewerkt en wij zijn dan ook blij dat we dit probleem opgelost hebben. Op dit moment zijn alle machtigingen voor u zichtbaar in de daarvoor bedoelde schermen, en kunt u ook zelf weer machtigingen aanmaken.

Als u op dit moment nog machtigingen zou missen, waarvan wij niet verwachten dat dat zo zou zijn, kunt u de betreffende machtigingen zelf aanmaken. Mocht u vragen hebben over machtigingen in CDKLW, richt dan uw vraag aan de helpdesk.

Nieuw Hulp bij invullen

Op de home pagina voordat u gaat inloggen staat in dezelfde balk een kopje 'Hulp bij invullen'.

Onder 'Hulp bij invullen' staan handleidingen en instructies voor het invullen van Kringloopwijzer en het aanmaken van machtigingen. Dit kan u helpen bij het beantwoorden van uw vragen.