Actuele meldingen

Status Melding Oplossing
Nieuw SPOED FIX MAANDAG 17 Januari 17:15u

Vandaag om 17:15u willen we een spoed-fix doorvoeren om de verminderde performance die op dit moment merkbaar is op de KringloopWijzer te verbeteren. Onze excuses voor dit ongemak. Team Support KLW

Om 17:20u zal de KringloopWijzer Website weer voor u beschikbaar zijn

Nieuw Bodem - Percelen scherm

Beste gebruikers van KringloopWijzer, In het Percelen scherm, en dan specifiek het onderdeel "Arealen fosfaatklasses en grondsoorten" heeft een presentatie fout gezeten. Dit is woensdag avond 12 januari opgelost. Volledigheidshalve verzoeken wij u, voordat u uw KringloopWijzer gaat indienen, te controleren of uw ingevoerde gegevens correct weergegeven worden. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Support KringloopWijzer.

-

Nieuw Problemen op KringloopWijzer

Op dit moment ondervinden we helaas problemen op de KringloopWijzer, waar U als gebruiker last van kunt hebben. De KringloopWijzer applicatie reageert traag, en kan fouten geven bij inloggen, bij oproepen van schermen of bij opslaan van gegevens. Wij werken op dit moment hard aan de oplossing van dit probleem. Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Support Team KringloopWijzer

Wordt hard aan gewerkt.

Nieuw Support is telefonische bereikbaar

Van 15 november 2021 is de Helpdesk, op werkdagen van 08:30u tot 17:00u, telefonisch te bereiken via 073 523 32 45. U kunt ook nog altijd gebruik maken van het Contactformulier Helpdesk bij onderdeel contact.

N.v.t.

Nieuw Aan de slag

Onder 'Aan de slag' staan handleidingen en instructies voor het invullen van Kringloopwijzer en het aanmaken van machtigingen.

Dit kan u helpen bij het beantwoorden van uw vragen.