Mestgegevens in de KringloopWijzer

Afgelopen periode zijn in de Centrale Database van de KringloopWijzer de organische mestgegevens ingelezen vanuit RVO. Met terugwerkende kracht zijn de organische mestgegevens vanaf 1 januari 2018 bij de deelnemende bedrijven vervangen.

13 december 2018

Afgelopen periode zijn in de Centrale Database van de KringloopWijzer de organische mestgegevens ingelezen vanuit RVO. Met terugwerkende kracht zijn de organische mestgegevens vanaf 1 januari 2018 bij de deelnemende bedrijven vervangen. Mist u de mesttransporten? Wilt u dan contact opnemen met de helpdesk via support@mijnkringloopwijzer.nl of telefonisch via 073- 52 33 245.

Omdat de oude gegevens niet altijd compleet waren kan het zijn dat u of uw adviseurs ontbrekende mesttransacties handmatig heeft toegevoegd. Indien dit het geval is kan het zijn dat mesttransacties er dubbel in staan.

Heeft u dit gedaan? Wilt u dan de handmatig toegevoegde mesttransacties te verwijderen.

Meer actueel

Eiwit van eigen land: het begint met het goed benutten van gras

17 april 2019

Buijs: “Ik ben altijd aan het pionieren geweest. Vooral om minder afhankelijk te zijn van externe inputs op het bedrijf. Dat betekent werken naar een vruchtbare bodem en teelt van eigen krachtvoer.

Lees meer

KringloopTip: Bodemstructuur verbeteren door meer organische stof

18 juni 2019

Een goede bodemstructuur is essentieel voor een optimale mineralenbenutting op bedrijfsniveau. Het toevoegen van meer organische stof aan de bodem zorgt ervoor dat de bodem het water beter vasthoudt.

Lees meer

Tips om de KringloopWijzer goed in te vullen

25 april 2019

Bekijk de tips voor het invullen van de KringloopWijzer.

Lees meer