Wijziging machtigingsschermen

In overleg met JoinData heeft ZuivelNL besloten om alle machtigingen van de KringloopWijzer te migreren naar het “MijnJoinData” systeem en vanaf dinsdag 20 april ook gebruik te gaan maken van de schermen van MijnJoinData voor het inzien en beheren van de machtigingen in de KringloopWijzer applicatie.

13 april 2021

Op de website is een nieuwe versie van de instructie voor het instellen van machtigingen geplaatst, een samenvatting van de nieuwe instructie en is er een instructiefilmpje te vinden voor veehouders en adviseurs. 

Er wijzigt niets in de datastromen zelf, maar enkel het beheer van de machtigingen van de datastromen. Alle huidige datastromen zullen actief blijven zoals dat nu het geval is.

Meer informatie, handleiding en instructievideo

Meer actueel

Eiwit van eigen land: het begint met het goed benutten van gras

17 april 2019

Buijs: “Ik ben altijd aan het pionieren geweest. Vooral om minder afhankelijk te zijn van externe inputs op het bedrijf. Dat betekent werken naar een vruchtbare bodem en teelt van eigen krachtvoer.

Lees meer

KringloopTip: Bodemstructuur verbeteren door meer organische stof

18 juni 2019

Een goede bodemstructuur is essentieel voor een optimale mineralenbenutting op bedrijfsniveau. Het toevoegen van meer organische stof aan de bodem zorgt ervoor dat de bodem het water beter vasthoudt.

Lees meer

Tips om de KringloopWijzer goed in te vullen

25 april 2019

Bekijk de tips voor het invullen van de KringloopWijzer.

Lees meer